Építőipari tanácsadás kicsit szabadszájúan, de nagyon érthetően

KömKel: minden, ami családi ház...

FÓRUM az oldalon

2023. március 10. - KömKel

Az utóbbi időben igencsak megrendült a bizalmam a közösségi oldalakkal kapcsolatban, lehet öregszem, de egyre toxikusabbnak érzem a légkört ezeken a platformokon.
A folyamatos adathalász és fiók-lopási kísérletek miatt állandósult az utóbbi hónapokban, hogy a saját fiókjaimból fel vagyok függesztve napokra/hetekre, sok-sok levelezgetés után kapom vissza a jogköreimet. Nem kicsit van elegem ebből...

Az elmúlt évek során sok tudás felhalmozódott a facebook-csoportban, ezeket fogom folyamatosan átmenteni a fórumba (anomim kérdésfeltevésként és válaszolóként természetesen).
A csoporthoz hasonlóan témakörökbe rendeztem a kérdéseket/válaszokat a könnyebb áttekinthetőség és kereshetőség végett.
(A csoport nem szűnik meg, de látva a közösségi médiás folyamatokat, nincsenek illúzióim a távolabbi időkre tekintve...)

forumborito.jpg

Kérdés feltevéshez vagy válaszoláshoz regisztráció szükséges, DE:
a honlap menüsorába bekerült egy KÉRDEZZ! - menüpont, ahol akár névtelenül, regisztráció nélkül is lehetséges a kérdezés.
A kérdés be lesz másolva a fórum megfelelő témakörébe, a megadott e-mail címre pedig küldünk egy linket, hogy a válaszokat nyomon lehessen követni.

A célom tehát nem az, hogy bezsákoljak új követőket, szeretném a felhalmozott tudást áttekinthetően publikussá tenni a saját platformomon.

A kérdéseket és válaszokat keményen moderálni fogom.
Ez nem csevegőfal, nem szeretnék direktreklámokat, hirdetéseket.
Szeretnék egy szakmai jellegű, normális hangnemű fórumot létrehozni, ahol - rajtam kívül - remélhetőleg idővel több szakember is segítséget nyújt a kérdezőknek INGYEN.

Építsünk egy szakmai közösséget együtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://komkel.blog.hu/api/trackback/id/tr9918068344
süti beállítások módosítása