Logo Pic
Apuleius 2023. május 28.

Az AC Milan elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Juventusnak még maradt matematikai esélye arra, hogy biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája jövő évi kiírásában, de a sorsa már nem a saját kezében van, s alapvető minimum, hogy a maradék két mérkőzésén be kell gyűjtenie minden megszerezhető pontot.

A vasárnap esti összecsapáson a zebramezesek hazai pályán fogadják a tabella negyedik helyén álló AC Milan együttesét.

Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt bizonyosan hiányozni fog Mattia De Sciglio, Nicolò Fagioli és Paul Pogba, míg Dušan Vlahović izomproblémák miatt hagyja ki a találkozót, azonban Leonardo Bonucci, valamint az Empoli ellen eltiltásukat töltő Juan Cuadrado és Danilo újra ott lehetnek a csapatban.

A két csapat októberi találkozója alkalmával a házigazda AC Milan Tomori és Díaz góljaival aratott könnyű, 2:0-ás győzelmet a mindvégig roppant visszafogott teljesítményt nyújtó Juventus fölött.

A 20:45-kor kezdődő mérkőzést a Sport 1 közvetíti élőben.

A Juventus 22 fős kerete a következő:

Kapusok: Szczęsny, Pinsoglio, Perin

Védők: Bremer, Danilo, Alex Sandro, Gatti, Bonucci, Rugani, Barbieri

Középpályások: Locatelli, Cuadrado, Kostić, Miretti, Rabiot, Paredes, Sersanti

Támadók: Chiesa, Milik, Kean, Di María, Iling-Junior

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy kakaós kalács teszt
Linda Morvai • 16 nap
Napi érdekes - 513
JTom • 5 nap
Megvan a megállapodás Koopmeiners szerződéséről?
venember83 • 4 nap
Ismét szinte tökéletes – Ilyen volt a Depeche Mode az MVM Dome-ban
srecorder • 1 nap
Rabiot: "Még nem hoztam döntést a jövőmmel kapcsolatosan"
Apuleius • 8 nap
Cikkek a címlapról
A gyermeknyelv kutatása
Megjelent: Magyarország 1977/37, 22. o. Alighanem Pszametikhosz fáraó volt az első „gyermeknyelvkutató”. Hérodotosz beszámolója szerint a fáraó kíváncsi volt rá, hogy melyik nyelv a legősibb a világon. E rejtélyt úgy vélte megoldhatónak, hogy két gyermeket a külvilágtól teljesen elzártan…
Gyermekkorom húsvétjai
Haragudtunk volna, ha elmarad a hidegvizes locsolás   A húsvétról nekem azonnal a babarózsa jut az eszembe. Emlékeim szerint ilyenkor már szinte mindig ragyogó, szép időnek örülhettünk. A kertben  kinyíltak az első tavaszi virágok: a jácint, a tulipán, a nárcisz. A kapu mellett álló babarózsabokor…
>