Logo Pic
Apuleius 2024. március 20.

Rabiot: "Még nem hoztam döntést a jövőmmel kapcsolatosan"

rabiot_adrien_genoa_ellen.jpgA Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot jelenleg nemzeti csapatával készül, s sajtótájékoztatón nyilatkozva beszélt a jövőjéről.

"Semmit sem döntöttem még el a jövőmmel kapcsolatosan. Igaz, hogy az előző szezonban a Juventusnál maradtam, annak teljes tudatában, hogy nem szerepelünk majd európai sorozatban. Ez az én döntésem volt. A következő szezonban részt kell vennünk a Bajnokok Ligájában és a klubvilágbajnokságon. Ezek tényezők a gondolataimban, de még nem hoztam semmilyen döntést." - mondta Rabiot.

"Megvárom a szezon végét, utána megbeszéljük a klubbal, s akkor majd meglátom. Jelenleg próbálok koncentrált maradni, hogy felépüljek a sérülésemből, jól zárjam a szezont, s felkészüljek az Európa-bajnokságra. Nem sietek a döntéssel. 

Körültekintően végig kell gondolnom, látva, hogy fontos életkorhoz érek a pályafutásomban. A csúcson érzem magam, s fontos lesz, hogy a megfelelő döntést hozzam. Úgy gondolom, hogy az a legjobb, ha az Európa-bajnokság előtt meghozom a döntést, hogy nyugodtan összpontosíthassak rá. 

Amióta a Juvéhoz igazoltam, a nevemet minden évben kapcsolatba hozzák a PSG-vel. Ez egyfelől hízelgő, de figyelembe véve azt, ahogyan ott a dolgok végződtek, valószínűtlennek tűnik. Soha sem zárhatom be az ajtót teljesen semmi előtt, de nem ez jelenti majd a prioritást számomra."

Rabiot szót ejtett Paul Pogba ügyéről, aki csapattárs volt a Juventusnál és a francia válogatottnál, azonban doppingvétség miatt négy évre szóló eltiltást kapott.

"Szomorú, ami történt. Rendszeresen beszélünk, nemrég járt Torinóban. Tudom, hogy a felfüggesztés pontos indoklására vár, hogy elindíthassa a fellebbezést. Bízom benne, hogy az eltiltást csökkenteni fogják. Mindazok alapján, amit nekem mondott, a négy év eltúlzott."

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 5 nap
Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek
venember83 • 6 nap
A Cagliari elleni mérkőzés
Apuleius • 9 nap
A Kádár-kocka
Kerek Bálint • 11 nap
Szele Tamás: Néhány keresetlen szó Bayer Zsoltról
Szele Tamás • 5 nap
Cikkek a címlapról
Széchenyi Istvánról készült film: A hídember (2002)
Az átpolitizáltan lehúzott Most vagy soha! című magyar film ráirányította a figyelmet az itthon készült történelmi témájú filmes alkotásokra. Ezek között számtalan értékes darabot találhatunk. Bereményi Géza rendezésében 2002-ben készült el például a gróf Széchenyi István életét bemutató magyar…
Bányászat történelem 61. Tokod, Tokod-ebszőnybánya I. Régi ebszőnyi bányák 1854-1925, 1940-1976
Jó szerencsét! A "Régi Ebszőny" névvel illetett terület a Hegyeskő Annavölgyi oldala, főleg a Sároldal, Tűzköves alja, Faluhelyek névvel jelölt rész. A legtöbb bánya közel volt az annavölgyi-úthoz, így Ebszőnyre a vasút megépülése után még osztályozót és a vasúi rakodót is építettek.  Fotó: Tokod…
>