Logo Pic
venember83 2023. május 23.

Allegri mégis távozik szezon végén?

elkann_john_rovidujjus_allegri_mellett.JPGA Juventus helyzete korántsem rózsás, az ismét érvénybe léptetett pontbüntetés pedig a tegnapi vereséggel lényegében ellehetetleníti a BL-szereplést, ám ennek ellenére John Elkann a Bocconi Egyetemen tartott eseményen európai reményekről beszélt: „Nehéz időszak ez a Juventus számára, amely klub mindig nehézségekkel találta magát szembe, de mindig megerősödött ezen helyzetek következtében. Beszéltem Massimiliano Allegrivel, és tudatában van a történelmünk nyomán létező felelősségnek, és eltökélt célja a csapattal, hogy a következő két meccsen a pályán kiérdemeljük az európai kupaszereplést.”

A helyzet kapcsán a klubhoz közeli forrásokkal rendelkező Romeo Agresti is megszólalt: „Zajlik Massimiliano Allegri helyzetének a kiértékelése. Ha John Elkann meg akarta volna erősíteni a mester pozícióját a jövő évre, akkor másképp fogalmazott volna, nem a szezon utolsó két meccsét említette volna. Amennyiben a Juventus edzőt vált, akkor egy lendületes, friss szakember érkezhet, például Igor Tudor, Raffaele Palladino vagy Thiago Motta.”

A Radio Bianconera bátrabban fogalmazott, a forrás szerint már nem adottak a körülmények a folytatásra Massimiliano Allegrivel a padon, és a két utolsó bajnoki után a felek asztalhoz ülnek majd a távozás feltételeinek tisztázása érdekében. Massimiliano Allegrivel fejezi be a Juventus a szezont, de jövőre már nem a livornói szakember ül majd az Öreg Hölgy padján.

Mirco Nicolino értesülései szerint a Juventus azt követően keres majd új edzőt, hogy véglegesíti Cristiano Giuntoli  sportigazgatói megbízását. Egyéb források szerint a Napoli sportigazgatója mindent megtesz azért, hogy távozhasson szerződése lejárta előtt egy évvel, és nincs kizárva, hogy kisebb gárdát hoz magával a Juventushoz az előzetesen pletykált többszemélyes stáb helyett.

A L'Équipe értesülései szerint a Juventus figyeli Igor Tudor helyzetét Massimiliano Allegri esetleges távozása miatt.

 

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Célegyenesben Felipe Anderson szerződtetése
venember83 • 4 nap
Allegri: „Folytatjuk a pozitív sorozatunkat”
venember83 • 5 nap
Napi érdekes - 516
JTom • 5 nap
Yıldız lehet a megújuló Juve arca
venember83 • 2 nap
Ilyenek lesznek a legnépszerűbb konyhák az idén
Minden, ami lakásfelújítás • 1 hónap
Cikkek a címlapról
Tiszántúli kirándulás
Az elmúlt hétvégére újra sikerült összehozni egy nagyobb kirándulást, igaz a hazaút elég kalandos lett. De minden jó, ha a vége jó! Az első megálló a Tiszánál, egészen pontosan Kiskörén, a zsilipnél volt. A zsilipen átvezető út után, a hallépcsőt elhagyva érkezünk meg a Jóreménység-szigethez.…
Hol születik az önbizalom?
Rengeteg helyről, mintha dézsából öntenék, úgy árad ránk az önbizalom kifejezés. Hogyan legyen, mit kell tenni hozzá, és persze, ott vannak azok az emberek, akik majd' kicsattannak tőle - látszólag. De tényleg ennyi lenne? Az van tele önbizalommal, aki gond nélkül megmutatja magát fehérneműben,…
>