Logo Pic
Apuleius 2023. május 22.

Az Empoli elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgAz európai búcsút követően a Juventus számára mindössze három bajnoki mérkőzés maradt a jelenlegi szezonból, s a zebramezesek hétfő este az Empoli otthonában próbálják meg begyűjteni mind a három pontot.

A házigazda Empoli ugyan matematikailag még nem biztosította be jövő évi tagságát az olasz élvonalban, a tabella 14. helyén állva, a kiesőzónától 9 pont távolságra állva várja a mérkőzést.

Massimiliano Allegri csapatából sérülés miatt hiányzik majd Leonardo Bonucci, Mattia De Sciglio, Paul Pogba és Nicolò Fagioli, míg Juan Cuadrado és Danilo sárga lapos eltöltésüket töltik majd az Empoli elleni találkozón.

A két csapat októberi első mérkőzésén a Juventus Adrien Rabiot duplájával, valamint Moise Kean és Weston McKennie góljaival aratott fölényes, 4:0-ás győzelmet a Torinóba látogató Empoli csapata fölött.

A 20:45-kor kezdődő mérkőzést a Sport 2 közvetíti élőben.

A Juventus 21 fős kerete a következő:

Kapusok: Szczęsny, Pinsoglio, Perin

Védők: Bremer, Alex Sandro, Gatti, Rugani, Barbieri, Riccio

Középpályások: Locatelli, Kostić, Miretti, Rabiot, Paredes, Sersanti

Támadók: Chiesa, Vlahović, Milik, Kean, Di María, Iling-Junior

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 3 nap
Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek
venember83 • 4 nap
Tudom, hogy beállt a Fidesz mögé, de olyan jó zenéi vannak!
RRRecorder • 1 hónap
A Kádár-kocka
Kerek Bálint • 9 nap
Yıldız lehet a megújuló Juve arca
venember83 • 8 nap
Cikkek a címlapról
Széchényi Ferenc naplóbejegyzései és utolsó bécsi évei. Első rész
1754. április 28-án született gróf Széchényi Ferenc, kora egyik leggazdagabb főura és legjelentősebb államférfija, nemzeti könyvtárunk megalapítója, a magyarországi kultúra egyik legbőkezűbb mecénása.  Czetter Sámuel: Gróf Széchényi Ferenc. Rézmetszet. In: Vályi András: Magyar Országnak leírása. 3.…
Nagy válságok a történelemben
Az emberiség az írás feltalálása óta, vagyis az elmúlt 5 évezredben számtalan nagy válságot átélt már. Óriási megrázkódtatás jelentett például Krisztus előtt 1200 évvel az úgynevezett tengeri népek támadása, mely elsöpört számtalan Kis-ázsia kultúrát (pl a Hettita Birodalmat) és teljesen átrajzolta…
>