Logo Pic
csajokespasik 2023. május 23.

A sörhas eltüntetésének titkai

       

               A pocak kialakulása nem mindig van összefüggésben a bevitt alkoholmennyiséggel, gyakran magától jelentkezik az idő előrehaladtával, vagy épp a rendszertelen táplálkozás miatt. Ha már megvan, nehéz megsemmisíteni, a felülések, és egyéb ledolgozási módszerek hasznosak ugyan, de esztétikailag is értékelhető eredményt csak kemény edzés és életmód változtatás árán hoznak. Tényleg van olyan nő, aki pocakrajongó?        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Hello,
nem biztos, hogy megfelelő helyre küldöm a kérdést, de bízom benne, hogy nem egyedül vagyok ezzel :) Szerintem elég sok férfi érintett, bizonyos kor fölött. Nevezetesen a sörhasról van szó, amit nem is minden esetben alkohol alakít ki, hanem az életmód, vagy a genetika, vagy az életkor.
(Nem az extrém nagy hasra gondolok)
Nekem se volt hasam 18 évesen, de már nem vagyok annyi, és azt én is látom, hogy nem annyira vonzó. Behúzni nem sokáig lehet, randikon szoktam, és annyit érek el vele, hogy görcs + ingerli az anyagcserét, hogy finoman fejezzem ki magam.        

       

               Összejöttem idén pár hétre egy exemmel, és korábban is voltam vele olyan viszonyban, hogy kikérjem a véleményét intimebb kérdésekkel kapcsolatban is. Megkérdeztem erről, és azt mondta, hogy a megelőzés az egyetlen mód, de ne rá legyek mérges, csak mert őszinte, és mert én nem gondolkodtam előre, merthogy a has már kialakult, és akkor onnan nagyon nehéz ledolgozni. Igaza volt, valóban nehéz, sőt én még tovább is megyek: lehetetlen.
Nem lehet megsemmisíteni, a felülések, hasizmozások arra jók, hogy a rárakódott hájréteg alatt valóban megerősödik az izom, és ettől maga a has még nagyobbnak tűnik optikailag és esztétikailag. Nem vagyok hiú, meg feminin, de én is látom, hogy ronda.
Tényleg van olyan nő, aki az ilyet szereti? Milyen működő módszerek léteznek a sörhas likvidálására?

Zs.          

 

 

Vissza a címlapra
Csajok és Pasik Blog
A Csajok és Pasik egy népszerű társkereső mobilapp és weboldal. Ez itt a párkapcsolati blogja.
Legjobban pörgő posztok
Célegyenesben Felipe Anderson szerződtetése
venember83 • 4 nap
Allegri: „Folytatjuk a pozitív sorozatunkat”
venember83 • 6 nap
Napi érdekes - 516
JTom • 6 nap
Yıldız lehet a megújuló Juve arca
venember83 • 2 nap
A Cagliari elleni mérkőzés
Apuleius • 1 nap
Cikkek a címlapról
Dorog Anno...a dorogi németség története DVBE füzetek 3. 1992
Üdv! Egyszer volt…a dorogi németség története… Bár nagyon szerettem és a mai napig szeretem a történelmet, mégis el kellet telni vagy 40 évnek az életemből, hogy Dorog történelmével mélyebben megismerkedjek. Szerintem nagy hiányossága a közoktatásnak, hogy a helyismeret nem kap elég nagy…
Megvannak a Copa de la Liga Profesional továbbjutói
A napokban befejeződtek az idei első argentin bajnoki kiírása, a Copa de la Liga Profesional alapszakaszának küzdelmei, és eldőlt, hogy mely csapatok folytathatják tovább szereplésüket a rájátszásban.
>