Építőipari tanácsadás kicsit szabadszájúan, de nagyon érthetően

KömKel: minden, ami családi ház...

PODCAST MONO-MINI #1: Eladó ház szemle - Felújított kétszintes ikerház

2022. augusztus 14. - KömKel

Hallgatható Spotify-on, Soundcloud-on, Anchoron is, illetve podcast applikációkban, ha feliratkoztok a csatornára.

Kommentelni ITT lehet.

A házszemlék után saját magamnak készítek egy hanganyagot emlékeztetőül a látottakról. Mivel innen már csak egy lépés ebből podcastet készíteni, így születnek ezek, amiket láttok/hallotok.

Természetesen a kirívóakból továbbra is lesznek képes írásos anyagok, de ezzel a módszerrel több tartalommal tudok előállni... aztán hogy ez mennyire fog tetszeni, majd kiderül.

Kommentben jöhetnek a kritikák, megjegyzések. Tényleg érdekel, hogy mit kellene még változtatni a formátumon, hogy érthető(bb), informativ(abb) legyen.

---

Több mint 20 éve nézek házakat vásárlás előtt leendő vásárlóknak, korszerűsítés előtt meglévő tulajdonosoknak, építész szemmel. A cél természetesen az, hogy minél kevesebb buktatóba fusson bele a vásárló/felújitó, illetve ha már vannak ilyenek, legalább legyen tisztában ezek várható költségével és időzítésével.

---

facebook: https://www.facebook.com/komkel/

facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/KomKel/ youtube: https://www.youtube.com/c/komkel instagram: https://www.instagram.com/komkel/ blog: https://komkel.blog.hu/ web: http://komkel.hu/ podcast: https://anchor.fm/komkel twitter: https://twitter.com/komkelzsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://komkel.blog.hu/api/trackback/id/tr6617907747
süti beállítások módosítása