Építőipari tanácsadás kicsit szabadszájúan, de nagyon érthetően

KömKel: minden, ami családi ház...

Támogatási lehetőség

2017. október 08. - KömKel

Patreon.

Mi a jó fene ez?

Egy jó felület arra, hogy művészeket, alkotókat támogass havi szinten (vagy projectenként). A támogatás lehet akár csak 1$ is, és bármikor lemondható.

note_logo.jpg

A tanácsadásunkat sokak megelégedésére hosszú évek óta csináljuk, ingyen. Értelemszerűen mindezek számunkra nagyon jó reklámfelületet jelentenek, amik konkrét tervezési, szakértési, energetikai munka megrendelésekben teljesednek ki, amiért megkérjük a piaci árat.

​Sokak számára azonban csak kisebb tanácsokkal tudunk szolgálni, vagy a posztjaink, másoknak adott válaszaink olvasása nyújt segítséget az aktuális probléma megoldásában.
​Nekik szeretnénk biztosítani ezt a felületet, ha úgy érzik, hogy megérdemeljük, havi akár egy kávé árával tudnak támogatni minket. Természetesen önkéntesen, a válaszaink nem ettől fognak függeni. Sok kicsi sokra megy :)

​Hogy mire forditjuk a befolyó összeget?
​- Kütyükre - podcastekhez kell mikrofon, kamera, egyéb vackok
​- Izzóra - mivel gyakran éjszaka irjuk a posztokat, az íróasztal lámpája kéthetente zabálja az izzót. Mindegy milyen veszek bele, mindegyik kiég. Ha sok pénz bejön, lecserélem ezt a vackot :)
​- Tárhely - a podcast, weblap, egyebek mindegyik tárhelyigényes
​- Mérőműszerekre - teszt-szerű posztjainkhoz különböző műszerekre van szükség, vagy bérelnünk kell

Itt található a kolduló oldalunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://komkel.blog.hu/api/trackback/id/tr3312938737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása